21 Feb

New Series Dexandra Perfume

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Belum terlambat rasanya untuk saya memperkenalkan New Series of Dexandra Perfume ataupun Siri Terbaru Perfume Dexandra kepada umum. Tangganl 16 September 2017, dexandra telah memperkenalkan perfume terbaru yang telah di “upgrade” dan “enhance” sepenuhnya untuk memenuhi citarasa pengguna.

Siri terbaru perfume dexandra ini boleh diringkaskan seperti gambar dibawah,

Lima Aroma untuk Siri terbaru

Siri-siri terbaru ini boleh dibahagikan kepada LIMA jenis aroma utama iaitu, CLASSIC, DYNAMIC, ELEGANT, LUCIOUS and INTENSE. Kesemua Aroma tersebut menonjolkan semangat tersendiri melalui gaya yang unik. Setiap aroma sesuai untuk digunakan untuk tujuan yang berbeza dan diringkaskan seperti berikut;

CLASSIC : Aroma yang membangkitkan personaliti vintage dan mewah buat si pemakai. Sesuai digayakan ketika majlis-majlis istimewa.

ELEGANT : Aroma yang membangkitkan prestij dan keagungan si pemakai. Sesuai digayakan ketika perjumpaan dengan VIP untuk rundingan tertentu.

INTENSE : Aroma tenang yang membangkitkan aura penarik kepada sipemakai. Sesuai digayakan ketika honeymoon atau ketika meluangkan masa bersama keluarga atau insan tersayang.

LUSCIOUS : Aroma yang menyegarkan, berpanjangan dari siang hari ke malam hari pada si pemakai. Sesuai digayakan buat kegunaan dipejabat dan kegunaan harian.

DYNAMIC : Aroma penuh tenaga buat si pemakai. Sesuai digayakan ketika bersukan dan kegunaan aktiviti luar (outdoor)

Semoga penjelasan pendek ini mudah difahami dan memberi manfaat kepada semua.

Terima Kasih,

Team Dexandra.net

 

15 Feb

POSLAJU is Dexandra.net Shipping Partner

Dexandra.net menggunakan perkhidmatan POSLAJU untuk setiap penghantaran pesanan. Ini menjadikan POSLAJU sebagai shipping partner dexandra.net.

kenapa kami memilih pos laju?

Sepanjang pengalaman kami membeli dan menjual barangan secara atas talian, kami merasakan POSLAJU menyediakan perkhidmatan yang terbaik bagi penghantaran ke seluruh negara. Untuk itu kami akan terus menggunakan perkhidmatan mereka pada masa-masa yang akan datang.

Oleh itu, anda boleh “click” gambar dibawah untuk menyemak status penghantaran pesanan anda.

semak poslaju tracking

Click untuk semak status penghantaran

 

Sekiranya, anda ingin menggunakan perkhidmatan daripada pihak lain, sila maklumkan kepada kami semasa membuat pembayaran.

Terima Kasih,

Team Dexandra.net

07 Feb

Perniagaan Kami Berdaftar Dengan SSM

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera kami ucapkan kepada semua pengunjung blog dexandra.net. Pertamanya ingin kami bersyukur kehadrat Allah SWT kerana telah memudahkan urusan pendaftaran perniagaan kami dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Pihak kami telah mendaftar perniagaan dengan pihak SSM pada 05th February 2018 bertempat di Suruhanjaya Syarikat Malaysia Johor Bahru, Menara Ansar, 65 Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor. Kami telah mendaftakan perniagaan kami dengan nama JEFFINA GEMILANG ENTERPRISE dengan nombor pendaftaran JM0846198W. Perniagaan ini didaftarkan bagi menjalankan perniagaan atas talian / online sahaja.

Kami mendaftarkan perniagaan dengan pihak SSM bagi membuktikan kesungguhan kami menjalankan perniagaan dan juga untuk mematuhi ketetapan yang telah ditetapkan oleh pihak kerajaan malaysia yang mewajibkan perniagaan online didaftarkan sepertimana perniagaan lain.

Justeru itu, kami berharap para pelanggan meyakini kredibility kami memasarkan produk seperti yang terdapat di kedai online kami ini. Kami akan melakukan tugas sehabis baik untuk memenuhi setiap kehendak pelanggan sehabis baik.

Sekiranya terdapat sebarang cadangan ataupun teguran, bolehlah berhubung dengan kami seperti dipautan hubungi kami diatas (Klik disini).

Terima Kasih,

Team Dexandra.Net

15 Jan

Selamat Datang ke Blog Dexandra.Net

blog dexandra dot net

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pengunjung laman dexandra.net. Selamat datang dan terima kasih saya hulurkan kepada semua atas kesudian singgah di blog ini.

Kami merupakan pengedar yang sah bagi produk dexandra keseluruh negara termasuk Brunei dan Singapura. Buat masa ini, kami bergiat aktif di sekitar Johor serta melakukan penghantaran keseluruh negara melalui Pos Laju. Sekiranya tuan puan ada sebarang kemusykilan atau pertanyaan, bolehlah menghubungi pihak kami ditalian 017-7372306 dan kami akan melayan pertanyaan anda dalam masa yang terdekat.

Saya juga akan menggunakan sepenuhnya halaman blog ini untuk berkongsi dengan tuan-puan sebarang info terbaru mengenai produk-produk yang kami edarkan serta sebarang info mengenai isu kewangan, motivasi, perkembangan diri (self development),  berita mahupun cerita yang kami rasakan menarik dan berbaloi untuk dikongsi bersama.

Sehingga kita bertemu lagi pada catatan-catatan lain dimasa lain.

Terima Kasih,

Team Dexandra.Net