07 Feb

Perniagaan Kami Berdaftar Dengan SSM

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera kami ucapkan kepada semua pengunjung blog dexandra.net. Pertamanya ingin kami bersyukur kehadrat Allah SWT kerana telah memudahkan urusan pendaftaran perniagaan kami dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Pihak kami telah mendaftar perniagaan dengan pihak SSM pada 05th February 2018 bertempat di Suruhanjaya Syarikat Malaysia Johor Bahru, Menara Ansar, 65 Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor. Kami telah mendaftakan perniagaan kami dengan nama JEFFINA GEMILANG ENTERPRISE dengan nombor pendaftaran JM0846198W. Perniagaan ini didaftarkan bagi menjalankan perniagaan atas talian / online sahaja.

Kami mendaftarkan perniagaan dengan pihak SSM bagi membuktikan kesungguhan kami menjalankan perniagaan dan juga untuk mematuhi ketetapan yang telah ditetapkan oleh pihak kerajaan malaysia yang mewajibkan perniagaan online didaftarkan sepertimana perniagaan lain.

Justeru itu, kami berharap para pelanggan meyakini kredibility kami memasarkan produk seperti yang terdapat di kedai online kami ini. Kami akan melakukan tugas sehabis baik untuk memenuhi setiap kehendak pelanggan sehabis baik.

Sekiranya terdapat sebarang cadangan ataupun teguran, bolehlah berhubung dengan kami seperti dipautan hubungi kami diatas (Klik disini).

Terima Kasih,

Team Dexandra.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *