21 Feb

New Series Dexandra Perfume

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Belum terlambat rasanya untuk saya memperkenalkan New Series of Dexandra Perfume ataupun Siri Terbaru Perfume Dexandra kepada umum. Tangganl 16 September 2017, dexandra telah memperkenalkan perfume terbaru yang telah di “upgrade” dan “enhance” sepenuhnya untuk memenuhi citarasa pengguna.

Siri terbaru perfume dexandra ini boleh diringkaskan seperti gambar dibawah,

Lima Aroma untuk Siri terbaru

Siri-siri terbaru ini boleh dibahagikan kepada LIMA jenis aroma utama iaitu, CLASSIC, DYNAMIC, ELEGANT, LUCIOUS and INTENSE. Kesemua Aroma tersebut menonjolkan semangat tersendiri melalui gaya yang unik. Setiap aroma sesuai untuk digunakan untuk tujuan yang berbeza dan diringkaskan seperti berikut;

CLASSIC : Aroma yang membangkitkan personaliti vintage dan mewah buat si pemakai. Sesuai digayakan ketika majlis-majlis istimewa.

ELEGANT : Aroma yang membangkitkan prestij dan keagungan si pemakai. Sesuai digayakan ketika perjumpaan dengan VIP untuk rundingan tertentu.

INTENSE : Aroma tenang yang membangkitkan aura penarik kepada sipemakai. Sesuai digayakan ketika honeymoon atau ketika meluangkan masa bersama keluarga atau insan tersayang.

LUSCIOUS : Aroma yang menyegarkan, berpanjangan dari siang hari ke malam hari pada si pemakai. Sesuai digayakan buat kegunaan dipejabat dan kegunaan harian.

DYNAMIC : Aroma penuh tenaga buat si pemakai. Sesuai digayakan ketika bersukan dan kegunaan aktiviti luar (outdoor)

Semoga penjelasan pendek ini mudah difahami dan memberi manfaat kepada semua.

Terima Kasih,

Team Dexandra.net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *